6 Haziran 2014 Cuma

Saç Ekimi Fiyatları Forum

Saç ekimi fiyatları
İstanbul'da 2014 yılı ve hatta 2015 yılında saç ekimi fiyatları forumlardada gördüğünüz gibi 300 liaradan başlamaktadır , ama tabiiki Süleyman Demirel gibi bir saç ekiminiz varsa saç ektirme ücretinizin Konya ve diğer illerde daha yüksek olacağını hesaba katın derim. Saç ekimi, günümüz koşullarında gelişmiş teknoloji ve ilerlemiş tıbbi yöntemlerle, profesyonel şekilde yapılmaktadır. Saç ekimi, belirtilen niteliklere uygun bir saç ekim merkezince ve doğru yöntemlerle yapıldığında, en doğru sonuca ulaşılır. Saç ekim işleminden sonra başlayan iyileşme döneminin sağlıklı geçmesi, saç ekimi uygulamasının niteliğine göre değişiklik gösterir. Saç ekimi sonrasında geçen iyileşme sürecinde, dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır. Bu yazımızda sizlerle, saç ekimi sonrası iyileşme dönemi hakkında genel bilgiler paylaşacağız.

Saç ekimi fiyatı forum siteleri
                Saç ektirdikten sonraki üç günlük sürenin sonunda, bandajlar çıkartılır. Böylece saç ekimi yaptıran kişi, uygulamadan sonraki ilk banyosunu yapabilir. Bu arada, kişiye, banyo öncesi sürülen bir losyon kullandırılır. Seyreden ilk beş günde kişiye, bu losyonun yanında bazı ilaçlar da verilir. Bu beş günün sonunda losyon kullanılmaya devam edilirken, diğer ilaçlar artık kullanılmaz. Saç ekimi uygulamasından itibaren 10- 15 gün sonra kabuklanma oluşur ve bu kabuklar birkaç günde dökülür. 

 Saç ekimi sonrası

Kabukların dökülmesi sonrası kafadaki dikişler alınır ve iyileşme sürecinin ilk evresi tamamlanmış olur. Yirminci günün sonunda, ekilen saçlar dökülerek, yeni çıkacak sağlıklı saçların kökleri hazırlanmış olur. Yaklaşık 1,5 ay sonra asli saçlar çıkmaya başlar. Böylece iyileşme süreci tamamlanmış sayılır. Kişi, yeni saçlarını dilediği gibi uzatabilir, model verebilir veya kesebilir. Ancak önemli olan, ilk altı aydan önce saçları kesmemeye özen göstermektir. Saç ekiminde uygulanan yeni yöntemler ve cihazlar sayesinde, kellik sorunu yaşayan kişiler, en doğal görünüme ulaşabilmektedirler. Saç ekimini daha konforlu ve sağlıklı bir süreç içinde ilerlemesini sağlayan yöntemler, profesyonel saç ekim merkezleri tarafından verilmektedir. Bu nedenle saç ektirecek kişi, en iyi hizmeti almak için bu nitelikleri taşıyan merkezlerle çalışmalıdır.

Saç ekimi Merkezleri
                Saç ekimi sonrası sürecin en konforlu şekilde ilerlemesi için, hijyenik olmayan saç bakım ürünlerinden uzak durmalı, verilen ilaçları zamanında ve doğru şekilde uygulamalı, saç ekilen bölgeyi zedeleyecek ya da zarar verecek aktivitelerden uzak durmalıdır. Sürecin en iyi şekilde sonuç vermesi için, bu şartların yerine getirilmesi gerekmektedir. 

Doçent Op. Dr. Aydın Gözü
Plastik ve Estetik cerrahi Uzmanı
Hisar İntercontinantel Hospital saç ekimi merkezi
Anadolu yakası İstanbul
0212 736 1648 - 0532 316 8973
Lütfen telefonla randevu alarak geliniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder